Świeża lub sezonowana wołowina ze sklepu Steakshop, jaką możesz zamówić do domu przez Internet

Chłodzone steki wołowe ze sklepu Steakshop z dostarczeniem do domu są z chęcią dobierane przez osoby, którym zależy na smaku dobrej jakości mięsa. Mięso z rodzinnego zakładu jest precyzyjnie wybierane oraz przygotowane na podstawie klasycznych receptur amerykańskich. O smaku steków świadczy to, że są pokrojone prostopadle do włókien mięśniowych. Mięso pochodzi z lokalnych upraw, dlatego jest smaczne, pachnące i pełnowartościowe.

Jest także sezonowane na 2 sposoby. Może to być sezonowanie na mokro, kiedy mięso dojrzewa w optymalnej temperaturze oraz zamknięte jest w worku próżniowym przez 14 dni. Może to również być sezonowanie na sucho, gdy steki są w temperaturze od trzydziestu do 40 dni w specjalnej wnęce, dedykowanej do sezonowania mięs. Temperatura oraz wilgotność powietrza są najlepsze. Steki schłodzone docierają o czasie i w idealnym stanie, co motywuje do złożenia na nie zamówienia w przyszłości. To klienci zadecydują, czy chcą wyroby mięsne sezonowane na mokro, na sucho 30 dni, czy na sucho 2 miesiące.

Każdy dobiera gatunek mięsa, jaki zapewni mu najlepsze przeżycia smakowe. Stek ze Steakshop spakowany jest w oddzielne opakowanie próżniowe i oddzielony od innych kawałków, co również jest istotne. Mięso wołowe najwyższej jakości gwarantuje idealny posmak i zapach w czasie gotowania. Kruche oraz soczyste mięso przypadnie do gustu wymagającym wielbicielom potraw z dań mięsnych.

Klienci z chęcią zamawiają też mięso na burgery. Tradycyjny zmielony kotlet wołowy w bułce z różnymi dodatkami to już od paru lat topowe danie rodaków. Surowe mięso burgerowe ze stuprocentowej wołowiny pochodzi z proekologicznych upraw, wobec czego jest zdrowe. Kupujący mogą zamówić mięso z wysokiej jakości tuszy wołowej, a więc z udźca wołowego, antrykotu, rostbefa i łopatki. Doskonałe ukrwienie wskazuje na imponującą jakość mięsa. Kucharze z Gier Krówki mają pojęcie, co robić, by mięso było wprost takie, jak wymagają tego klienci.

Dodaj komentarz